Om oss

Välkommen till Pelican Estate! Vi guidar dig som vill köpa bostad i Naples, på Floridas västkust vid Mexikanska Golfen. Genom ett nära samarbete med erfarna fastighetsmäklare på plats kan vi erbjuda dig förstklassig och personlig service.


Mitt namn är Åsa Gröttheim. Jag startade Pelican Estate för att hjälpa människor genom den snåriga fastighetsmarknaden i Florida. Vi äger själva fastigheter i  Naples och märkte hur mycket hjälp vi behövde med olika saker när vi köpte vårt första objekt. Det tar tid för den som gör allt på egen hand och utan kontakter eller kännedom om området är det inte så lätt. Vi kan hjälpa med allt kring ert köp.
Jag har valt ut de områden som är mest intressanta för skandinaver tillsammans med mäklarna på plats.

Mitt mål är att underlätta och göra processen enklare för dem som vill köpa sin drömbostad i Naples.

Våra mäklare i Naples

Monica Frengel och Bill Walsh

Genom ett nära samarbete med de lokala mäklarna Bill Walsh och Monica Frengel på The Naples Breeze kommer du att få förstklassig service när du ska ta steget att köpa. De har lång och gedigen erfarenhet av fastighetsköp i Florida och vet vad skandinaver tycker är viktigt.

Bill är en utmärkt förhandlare med mycket stort kunnande om fastighetsmarknaden i Naples. Han har ett mycket stort kontaktnät och hanterar din bostadsaffär på ett mycket professionellt sätt. Monica kommer från en mäklarfamilj med mångårig erfarenhet av att sälja hus och lägenheter i Naplesområdet. 

Nöjda kunder

Här berättar några kunder om hur nöjda de är att ha köpt sitt nya boende i Naples genom Bill och Monica.