Upptäck och bo på Floridas lugna sida

22.10.2019

Välkommen till Naples! Vi hjälper dig att hitta ditt drömboende på Floridas västkust. Naples är en stad med ca 20.000 invånare. Ett tropiskt paradis direkt vid Mexikanska golfen. 

Här finns underbara sandstränder som räknas som några av världens vackraste. Du hittar allt för en aktiv livsstil - träningsanläggningar, jogging- och promenadstråk samt allehanda vattensporter. Dessutom har du 90 golfbanor som väntar på dig,  restauranger i världsklass och ett stort kulturutbud. Säkerheten är hög och brottsfrekvensen låg.

Det är lätt att ta sig till Naples från Skandinavien. Såväl SAS som Norwegian flyger direkt till Florida. Närmaste flygplats är Fort Myers (ej direkt från Skandinavien med t t ex från Tyskland), men det går utmärkt att åka till Miami eller Fort Lauderdale och därifrån köra bil 1,5 tim.

Vi och vår amerikanske partner har lång erfarenhet av att förmedla köp av lägenheter och hus i Naples och vi hjälper till med allting kring köpet - uthyrning, byte av vitvaror, renoveringar, banklån etc. etc.