Till salu i Naples, Florida

I Naples finns många olika områden som är skräddarsydda för olika livsstilar och önskemål. Fundera på vad just du letar efter i ditt drömboende - en semesterbostad för vintern, en fastighetsinvestering eller en plats att pensionera sig på? Här beskriver vi några områden (finns många fler):
Autumn Woods är ett centralt beläget och bevakat bostads-område med ca 550 st villor och parhus som rymmer stora naturliga skogsområden och sjöar - ett paradis för cykling och jogging. I området finns ett klubbhus, stor pool och spa, fitnesscenter, basket- och tennisbanor. Autumn Woods ligger 6 km från havet och 1,5 km från Mercato med ett dussin restauranger, butiker och många evenemang.

Imperial Golf Estates är ett väletablerat bevakat bostadsområde 8 km från havet med långa vandrings- och cykelleder, tennis, två 18-hålsbanor för golf och en social klubb. Här finns många olika bostäder att välja mellan vilket gör det lättare för dig att hitta just din drömbostad.

Old Naples hämtar sitt namn från Neapel i Italien. Det är ett charmigt och obevakat område i södra Naples kantat av hundratals kokospalmer där varje gata slutar vid den underbart kritvita stranden. Här finns många boutiquer, konstgallerier, restauranger och gatumarknader på Fifth Avenue South och Third Street. Du hittar även den berömda Naples Pier i Old Naples.

Pelican Bay är ett välmående bostadsområde med närmare 5.000 bostäder som ligger längs 5 km orörd strand. I söder finns Naples Grande hotel och i norr Ritz-Carlton. Områdena separeras från stranden av en Mangroveskog och Clam Bay. Här finns både lägenheter och villor liksom en 27-hålsgolfbana. Det finns två strandrestauranger för medlemmar liksom tennis och andra faciliteter.

Pelican Marsh är ett relativt nytt, dynamiskt och vidsträckt bevakat område i norra Naples med såväl villor som lägenheter, däribland 133 hektar grönområden. Här finns en 18-hålsgolfbana, fitnessanläggning, massagerum, aerobics, bridgeklubb, bokklubb mm. 4 km till havet.

Naples Park 
Ett obevakat område i Norra Naples med mycket centralt läge endast 1,5 km från Vanderbuilt Beach-stranden. Naples park ligger rakt norr om Pelican Bay. Här är bebyggelsen ganska blandad.

Klicka på det prisintervall du är intresserad av så får du upp alla objekt som är till salu just nu. Ange gärna önskat område i sökfältet. Kontakta mig för visningsresa - våra mäklare besöker gärna olika områden i Naples tillsammans med er för att underlätta ditt val. 

 

Karta